Str. Fratii Golesti, Nr. 27, Campulung 115100 | Tel: 0248/510578
Evenimente

PROIECT EDUCAȚIONAL „SIMFONIA ANOTIMPURILOR”

 

   Ziua Națională a României a fost sărbătorită, printr-o inițiativă a Consiliului Elevilor, prin purtarea unei banderole sau bentițe tricolore de către fiecare elev și profesor, iar în pauza de la 13.50 elevii au urmărit un scurt program în curtea școlii. Eleva Ionela Lupuleț a intonat imnul național, prof. Călcîi Claudiu a prezentat semnificația istorică a zilei de 1 Decembrie 1918, iar elevele Miriță Maria și Popescu Alexia au cântat "Treceți batalioane române Carpații". La sfârșit, profesori și elevi s-au prins într-o horă pe o îndrăgită melodie a lui Nicolae Furdui Iancu.                 

                       PROIECT EDUCAȚIONAL
     Performance linguistique par des activités artistiques
     Performanță lingvistică prin activități artistice
 

         Proiectul a fost demarat in octombrie 2011 de către profesorii coordonatori  Voican Cristina și Firu Alina iar elevii implicați in acest proiect sunt elevii clasei a IV-a C.
Activitățile realizate aici au implicat o varietate de materiale didactice și strategii de acțiune care au pus in valoare aptitudinile elevilor pentru lucrul in echipă și comunicarea in limbile română și franceză mai ales prin video conferințele realizate cu elevi din Italia și Belgia. 
Proiectul este important  pentru școala noastră deoarece in cadrul acestui proiect elevii s-au pregătit pentru participarea la  concursuri de specialitate și artistice iar in anul școlar următor (2012/2013) au reușit să câștige premii importante. 
Participarea elevilor la numeroase concursuri și spectacole literar artistice in limba română și franceză și rezultatele foarte bune obținute  au  contribuit la dezvoltarea abilităților lingvistice de comunicare in limbile română și franceză precum și la  promovarea imaginii și ridicarea prestigiului școlii in comunitate.

Aspecte din activitățile realizate


 

 

 

Serbare de Mărțișor

Vineri, 01.03.2013, între orele 17-20, în sala de sport a școlii s-a desfășurat „Serbarea de Mărțișor”, în organizarea Consiliului Elevilor (lider, elev Coșa Andrei, președinte, prof. Călcîi Claudiu, vicepreședinți, Cojocaru Alexandra, Dorcioman Dragoș, Cernat Robert, secretar Ghindăoanu Diana) și a cadrelor didactice.
Prezentatorii, Cojocaru Andreea și Busuioc Răzvan, ne-au amintit semnificația mărțișorului și ne-au introdus în lumea distracției: concursul de Miss&Mister pentru elevii claselor a V –a și a VI-a, apoi pentru elevii claselor a VII-a și a VIII-a, moment special de dans, discotecă și jurizarea concursurilor.
Cea mai frumoasă felicitare de 8 martie și Mărțișorul școlii (materiale confecționate de elevi).
O importantă contribuție au avut partenerii și sponsorii: Oriflame (reprezentant doamna Avram Laurentia) și S.C. Pro-Sedna S.R.L.– Magazinul tău de calculatoare, precum și conducerea școlii.

 

 

 

 

 

În sala de sport a Școlii Gimnaziale Nanu Muscel, vineri, 26.10.2012, s-a desfășurat Serbarea de Halloween, în organizarea Consiliului Elevilor și a cadrelor didactice: prof. Călcîi Claudiu, prof. Ion Irina, prof. Floriana Răuțoiu, prof. Țuțară Ana, prof. Chivu Claudia și prof. Cristina Voican. 

Au fost organizate concursuri, cum ar fi: Proba de costume – “Cel mai înfiorator costum de Halloween”, Proba de râs malefic – “Surâsul lui Dracula”, Proba de dans pe perechi – “Te miști ca Jagger?”, Concursul de desen –  “Halloween pe planșă”,
 Concursul de dovleci sculptați “Halloween Pumpkin”, iar la sfârșit Discotecă – DJ Keo, tombolă și premierea câștigătorilor concursurilor.
Surprize plăcute au venit din partea partenerilor și sponsorilor - Oriflame (reprezentant doamna Avram Laurenția) și S.C. Pro-Sedna S.R.L. – Magazinul tău de calculatoare.
  Au fost oferite premii speciale de la Oriflame  pentru participanții la serbare care s-au evidențiat prin ținută și machiaj în concordanță cu vârsta, iar de la Pro-Sedna s-au acordat premii pentru toți câștigătorii probelor.
  Au însoțit elevii următoarele cadre didactice : prof. Herescu Ana-Maria, prof. Sanda Voican, prof. Banu Mihaela, prof. Vintilă Ionela, prof. Bădițescu Dalina, prof. Adina Lipan, prof. Popescu Steluța, prof. Nicolăescu Mihaela, prof. Gherman Anca și prof. Pop Julieta.

 

 

 

Ultimul clopoțel a adus premierea olimpicilor la Școala nr. 3 „Nanu Muscel”

   Vineri, în curtea Școlii Nr. 3 „Nanu Muscel”, s-a auzit pentru ultima dată, în anul școlar 2011-2012, clopoțelul.  Părinții, elevii și profesorii au participat la festivitatea de acordare a premiilor, pentru elevii evidențiați  la Olimpiadele școlare.
Directorul adjunct, prof. Popescu Steluța a anunțat sponsorii care au făcut posibil acordarea acestor premii și e vorba de: S.C. LIBRA ELENA OT S.R.L., S.C. NATUREX CO S.R.L.,  S.C. MIROPATI 2003 S.R.L., S.C. SERCOP ADN S.R.L., S.C. NATALIA SI COSTEL S.R.L., S.C. SUMMER TRADING S.R.L., S.C. PREFACOMIN S.A., S.C. GESIAN S.R.L.
Iată și elevii care au fost premiați:

 
OLIMPIADA
NUME ELEV
CLASA
REZULTATE
1
Olimpiada de limba și literatura română, faza județeană
Tașbac Camelia
a VIII-a D
Locul I PARTICIPARE LA NAȚIONALĂ
2
Cosac Ruxandra Ioana
a V-a C
Mențiune
3
Pană Livia Ioana
 a VI-a C
Mențiune
4
Trandafir Delia
a VI-a B
Mențiune
5
Olimpiada de matematică, faza județeană
Broscoțeanu David
VIII C
Locul II PARTICIPARE LA NAȚIONALĂ
6
Dorcioman Dragoș Constantin
V C
Mențiune
7
Dobrescu Andrei
VIII C
Mențiune
8
Olimpiada de chimie, clasa VII
Coșa Andrei
VII C
Locul III
9
Olimpiada de biologie, faza județeană
Vlăducă Miruna
VII A
Mențiune
10
Olimpiada de limba germană, faza județeană
Rădulescu Daria
VIII B
Locul I
11
Zidaru Diana Nicoleta
VIII D
Mențiune
12
Lungu Diana Maria
 VIII B
Mențiune
13
Olimpiada de limba franceză, faza județeană
Ghindăoanu Diana Elena
VII B
Locul II
14
Nae Andreescu Ruxandra Elena
VIII D
Locul II
15
Lungu Diana Maria
 VIII B
Mențiune
16
Bălan Ana Maria
VII A
Mențiune
17
Bobu Bianca Andreea
VIII B
Mențiune
18
Olimpiada de limba engleză, faza județeană
Negru Cristiana
VII B
Locul I
19
Bălan Ana Maria
VII A
Mențiune
20
Olimpiada de geografie
Alexandru Andrei
VIII C
Mențiune
21
Olimpiada de religie
Tașbac Camelia
VIII D
Locul I
22
 
Olimpiada de cultură civică
Zăvoianu Ileana
VII A
Locul I PARTICIPARE LA NAȚIONALĂ
23
Cornățeanu Elena Cătălina
VIII E
Locul I PARTICIPARE LA NAȚIONALĂ
24
Cojocaru Andreea
VII A
Mențiune
25
Vlăducă Miruna
VII A
Mențiune

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Lumea în Școala ta” la „Nanu Muscel”

   Asociația pentru Managementul Artelor (AMA) are ca scop crearea de conexiuni între lumea artei și cea a afacerilor,  între oameni și inițiative din toate ariile culturale.  (mai multe informații despre AMA pe pagina
http://lumeainscoalata.amart.ro/lang/ro-ro/acasa/). Având ca parteneri pe Holcim și ambasada Elveției, AMA a derulat în școlile din Câmpulung mai multe activități cu specific multicultural,  în cadrul proiectului „Lumea în școala ta”, în săptămâna 28 mai-1 iunie. În școala Nr. 3 „Nanu Muscel” elevii și cadrele didactice au amenajat clasele cu prezentări ale Elveției, colaje, steaguri, baloane samd.
 Miercuri, președintele Consiliului de Administrație de la Holcim România, dl. Markus Wirth, atașatul cultural de la Ambasada Elveției, dl Marc Bruche și directorul de proiecte din cadrul AMA,  d-na Iorga Claudia au fost întâmpinați cu pâine și sare de către directorul școlii, prof. Oană Ion.
 Invitații au vizitat școala și au apreciat efortul depus pentru a crea specificul elvețian în clase, de către elevii coordonați de cadrele didactice:  prof. Neacșu Tomiță (cl.  I A), înv. Țuțuianu Iulia (cl. I B), prof. Troscenco Cristina (cl. I C) prof. Moloiu Carmen (cl. I D), prof. Necula Elena (cl. I E).
 CLASA a II-a: prof. Vintilă Narcisa (cl. a II-a A), prof. Oană Rodica (cl.a II-a B), prof. Calangiu Elena (cl. a II-a C), prof. Boncoi Daniela (cl. a II-a D), prof. Brăgărea Mariana (cl. a II-a E),   prof. Jinga Maria (cl.  a III-a A), inst. Dogaru Adriana (cl. a III-a B), prof. Firu Alina (cl. a III-a C), înv. Vorovenci Andreea (cl. a III-a D), prof. Oprescu Andreea (cl. a III-a E), prof. Stoica Olimpia (cl.a IV-a A),  prof. Matei Maria (cl.a IV-a B),  Pîtea Anca (cl. a IV-a C), prof. Pîrșan Mihaela (cl. a IV- a D),  prof. Popescu Andreea (cl. a IV-a E) și prof. diriginți: Călcîi Claudiu, Pop Julieta, Dobrescu Argentina,  Banu Mihaela, Pîrșe Ion, Răuțoiu Floriana, Stăncilă Andreea, Lipan Adina, Saru Ion, Voican Sanda, Bădițescu Dalina, Vasilescu Camelia, Cristoloveanu Ion, Tică-Diaconu Verginia, Catrinu Dan, Țuțară Ana, Vintilă Ionela, Fleancu Mariana, Voican Cristina, David Luminița și profesorii Chivu Claudia, Ion Irina.
 În sălile de clasă, dar și la cabinetul AeL, invitații au discutat cu elevii despre Elveția și au urmărit un program artistic, în limbile oficiale ale Elveției, al elevilor pregătiți de profesorii: Voican Cristina, Alecu Carmen, Hârlea Ștefan, Lipan Adina, Firu Alina și Ciurezu George (Școala de Artă). Tot acum a fost inaugurat „Colțul Ambasada Elveției” o expoziție amenajată la intrare de către elevi și cadrele didactice: Popescu Steluța(director adjunct), Firu Alina, Pîtea Anca, Brăgărea Mariana, Bădițescu Dalina și Călcîi Claudiu. În aceste zile, elevii au fost îndrumați spre realizarea unor eseuri pe teme legate de civilizația elvețiană coordonați de profesorii din catedra de română: Banu Mihaiela, Voican Sanda, Vintilă Ionela, Vasilescu Camelia, David Luminița. Evaluarea lor a fost făcută de prof. Voican Sanda și elevii care au realizat cele mai bune eseuri au fost premiați de către dna  Claudia Iorga: Tascovici Dimitrie, Manole Beatrice, Bălan Ana-Maria și Vlăducă Miruna. Și elevii de la ciclul primar au intrat într-o competiție, pentru cel mai frumos desen care să „vorbească” despre Elveția și au fost premiați Pîtea Rareș (I D), Cojocaru Mihnea(II B), Crăciun Sebastian (III C), Creangă Alexandru (IV E).
 Joi, în sala de sport, s-au derulat „Jocurile olimpice”, cu participarea școlilor din oraș.
Echipa Școlii Nr. 3 „Nanu Muscel”, pregătită de prof. Cristoloveanu Ion și Țicu Monica,  s-a clasat pe locul al II-lea. Săptămâna „Lumea în școala ta”, a continuat joi cu „Ziua Porților Deschise” la Holcim.
 Compania elvețiană a aniversat 100 de ani de activitate la nivel mondial și 15 ani de activitate în România.
 Cu această ocazie, la Holcim Câmpulung, elevii au vizitat agentul economic, au beneficiat de activități de divertisment  și au văzut tehnologiile moderne instalate în ultimii ani. Săptămâna s-a încheiat cu un spectacol de teatru oferit gratuit elevilor la Casa de Cultură a Sindicatelor de către Holcim. Mediatizarea acțiunii s-a făcut prin materialele  publicate pe platforma Thinkquest de către elevii clasei a-V-a A, coordonați de prof. Călcîi Claudiu, presa locală și site-ul școlii administrat de inf. Cătălin Zărnescu.

 Lumea În Școala Ta Săptămâna Elveției

 

Aspecte de la manifestările organizate de 9 Mai - Primăria Câmpulung - vezi foto

 

Alte informatii pe site:
Colectivul
   Colectivul de cadre didactice al Școlii Gimnaziale NANU MUSCEL din municipiul CĂąmpulung este cel mai numeros, Ăźn comparație cu celelalte școli de pe raza municipiului. Numără 66 de cadre didactice structurate astfel: 22 profesori ĂźnvățămĂąnt primar și 44 profesori ĂźnvățămĂąnt gimnazial din care 52 titulari și 14 suplinitori.  În prezent la conducerea școlii se află prof. Popescu Steluța - director și prof. Neacșu Tomiță - director adjunct. Ciclul primar are Ăźn componență 20 cad [citeste mai mult]
Anunțuri
   ȘCOALA GIMNAZIALà „NANU MUSCEL” VĂ ANUNȚĂ CĂ FESTIVITATEA DE DESCHIDERE A ANULUI ȘCOLAR 2015-2016 VA AVEA LOC LUNI, 14 SEPTEMBRIE 2015, LA ORA 9,00. COLECTIVUL DE CADRE DIDACTICE VĂ AȘTEAPTĂ CU DRAG ȘI UREAZĂ TUTUROR ELEVILOR UN AN ȘCOLAR PLIN DE REALIZĂRI. [citeste mai mult]
Rezultate la concursuri și olimpiade
    Rezultate obținute la concursul „Feerie de primavara prin cuvinte magice” Rezultate obținute la concursul „Orizontul local. Locuri și oameni cu care mă mĂąndresc” Ediția a III-a, Aprilie 2012 ASPECTE DIN TIMPUL JURIZĂRII LUCRĂRILOR ÎNSCRISE ÎN CONCURS  Rezultate obținute Ăźn anul școlar 2010 - 2011 la concursurile naționale Rezultate obținute Ăźn anul școlar 2010 - 2011 CONCURSUL „POVEȘTILE CANGURULUI V-VIII” [citeste mai mult]
   Elevii scolii, de la cei mai mici pana la cei din clasele terminale se pot bucura de ore de educatie fizica desfasurate intr-o sala dintre cele mai moderne.
© 2007 - 2015 - Scoala 3 Nanu Muscel, Campulung
Realizare si hosting web: Intex Prim